trouwreportage en fotobooth

Hoeveel plaats moeten we voorzien voor de fotobooth?

Voor een babbelbox is er niet veel plaats nodig, hij heeft een eigen oppervlakte van 60cm x 60cm. Als je vòòr de babbelbox een afstand van anderhalve meter à 2 meter kan voorzien is dat prima. Voor een fotobooth met -of zonder prints is er minimum 2m x 3m nodig, 3m x 3m is beter en 3m x 4m is ideaal. Het is belangrijk dat je dit op voorhand bespreekt met de mensen van de feestzaal.

Kan de fotobooth op een verdieping staan?

Ja, als deze verdieping bereikbaar is met een lift. De fotobooth moet bovendien zonder het gebruik van trappen in de feestzaal kunnen gebracht worden.

Is er elektriciteit nodig?

Ja, één stopcontact met aarding van 16 Ampère binnen de 5 meter rond de fotobooth of babbelbox is voldoende.

Hoeveel foto's komen er uit de fotobooth?

Telkens 1 (10 x 15cm) of 2 strookjes (5 x 15cm) maar via de kiosk kunt u duplicaten printen. De kiosk is een betalende optie (zie formules)

Tot welk uur kunnen wij de fotobooth gebruiken?

U kunt de fotobooth non-stop gebruiken gedurende 6 opeenvolgende uren. Bij een avondfeest is de standaard duurtijd van 19u tot 01u.

Is de fotobooth geschikt voor kinderen?

De fotobooth is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen de fotobooth niet gebruiken zonder begeleiding van een volwassen persoon.

Is er begeleiding voorzien?

Ja, bij elke fotobooth of babbelbox is er begeleiding voorzien. De begeleider zorgt voor een vlotte doorstroming en kan snel ingrijpen bij een eventueel defect zodat u de fotobooth optimaal kunt gebruiken.

Hoelang op voorhand moeten wij een fotobooth reserveren?

Om teleurstellingen te vermijden adviseer ik zo spoedig mogelijk te reserveren. In het hoogseizoen (april tot oktober) worden de beschikbare datums zeer snel ingenomen!

Kunnen wij de foto's van de fotobooth digitaal bekomen?

Ja, elke opdrachtgever ontvangt de foto's op dvd, uiterlijk 14 dagen na de uitvoering.

Kunnen wij voorbeelden zien van foto's die uit de fotobooth komen?

Ja, bij mij thuis kunt u voorbeelden bekijken. Online? ...neen, voor privacy redenen worden er geen foto's online geplaatst (tenzij u ze zelf online plaatst natuurlijk).