Huwelijksfotografie en fotobooth events

 • We willen u graag als fotograaf voor ons huwelijk. Wat zijn de volgende stappen?

  Eerst en vooral jullie trouwdatum checken. Is deze datum beschikbaar? Vervolgens nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Bij deze ontmoeting kan ik mijn werk nader toelichten en luisteren naar uw verwachtingen. Zijn jullie op dat moment al overtuigd? Super! Dan maken we samen een bestelformulier aan op basis van de gemaakte keuzes en wensen.  We maken ook al een afspraak voor wanneer we elkaar terug zien om de details van de huwelijksdag te bespreken.

 • Kunnen we de locatie voor de fotosessie zelf kiezen?

  Jazeker! Jullie kennen de omgeving ongetwijfeld het best. Een groene plek, een oud fabriekspand of loods, een museum, een winkelgallerij, een boerderij of leuke steegjes in een stad? Het zijn allemaal prima locaties voor een fotoshoot. Twijfel je over de toegankelijkheid? Check dat ruim op voorhand en maak concrete afspraken met een verantwoordelijke of eigenaar. Niets is zo vervelend om weggestuurd te worden van een locatie en je verliest er bovendien heel wat tijd mee. Het kan ook handig zijn om iemand van familie of vrienden mee te vragen voor de fotoshoot. 

   

 • Maak je ook familiefoto's op onze trouwdag?

  Deze vraag krijg ik regelmatig. Familiefoto's maak ik met plezier, er zijn veel manieren om ze spontaan en leuk te maken. Om alles vlot te laten verlopen is het handig een lijstje van de verschillende groepen in het hoofd te houden. 

 • Op welke manier ontvangen we onze digitale foto's?

  De digitale bestanden worden opgeslagen op een USB-stick die je zelf moet aanleveren ten laatste op de huwelijksdag zelf. Bij voorkeur koop je best een stick van 32Gb met usb 3.0. Na de reportage worden alle foto's apart nagekeken en gecorrigeerd. De foto's op de USB-stick zijn allemaal klaar om te laten afdrukken of te verwerken in een digitaal album. Er zijn verschillende fabrikanten aanwezig op het internet waar je een digitaal ontworpen album kan laten maken. Zelf heb ik goede ervaringen met de service van Profotonet.nl. Je kan gebruik maken van hun gratis ontwerpprogramma om een album te maken naar uw wensen en budget. 

 • Kunnen we bij u ook een album laten maken?

  Ja dat kan. Ik reken 10€ per dubbele pagina voor de digitale opmaak met een minimum van 10 dubbele pagina's. Het album zelf is niet inbegrepen in deze kostprijs. 

 • Tot wanneer ben je aanwezig bij een huwelijksreportage?

  Op de huwelijksdag kan ik aanwezig zijn vanaf de voorbereidingen tot net voor de start van het avondfeest. Wanneer je kiest voor een combinatie met de fotobooth dan is dat tot 01u op het avondfeest.

 • Moeten wij voor u maaltijden voorzien?

  Ik eet graag met jullie mee. Met een gevulde maag lukt het een stuk beter om mooie foto's te maken. Op een avondfeest neem ik graag plaats aan een tafel bij de genodigden. Dan ben ik er steeds bij om de mooiste momenten vast te leggen.

 • Zorgen wij voor vervoer tussen de verschillende locaties?

  Dat is zeer handig, zeker als er op bepaalde locaties beperkte parkeermogelijkheden zijn. Wanneer ik met iemand kan meerijden naar de verschillende locaties dan ben ik steeds op tijd voor de belangrijke momenten.

 • Zijn er nog extra kosten te verwachten?

  Neen! De kostprijs die op het bestelformulier vermeldt staat is vast en daar hou ik mij aan.